Den smukke Hortensia

I dag findes Hortensia i mange hollandske haver. Meget logisk, da denne plante ikke kun er smuk, men også let at vedligeholde. Derudover er der forskellige typer og derfor noget for enhver smag, men hvad ved du faktisk om hortensiaen? Nedenfor kan du læse alt hvad du behøver at vide om denne alsidige plante.

Plantning af hortensia
Fandt du den perfekte hortensia til din have? Så er det tid til at plante det. Den bedste tid til dette er om foråret eller efteråret. Når du vælger stedet, skal du overveje skyggen. Vælg et sted i haven med minimal delvis skygge til hortensiaen, fordi den smukke blomst ikke kommer, hvis planten får for lidt sol. Det er også muligt at gå efter et sted i fuld sol, kun da er det ekstra vigtigt at give planten tilstrækkeligt vand. Når den bedste placering er bestemt, er det tid til at grave et hul efter hortensiaen. Det skal være cirka dobbelt så stort som potten. Fyld plantningshullet med speciel hortensiajord. Har du blå eller lyserøde hortensiaer? Drys derefter et specielt blæningsmiddel på den blå hortensia og kalk på den lyserøde hortensia. På den måde får planten den rigtige farve. Placer hortensiaen først i en spand vand, inden den går i jorden. Dette sikrer, at rodkuglen kan absorbere sig godt. Sæt derefter hortensiaen i jorden og fyld resten af ​​hullet med hortensiajord. Stempel det godt og giv det vand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Journey Blog by Crimson Themes.